sâmbătă, 26 decembrie 2009

Cei trei T

Trecut.



  Privesti in urma ta si observi numai umbre si dare de fum. Urmele pasilor se pierd la primul colt. Te apropii cu grija ca sa arunci o scurta privire . Ceea ce vezi pare dintr-o alta viata , atat de vag si de neclar , aceleasi imagini doar ca de data asta sunt prafuite si lipsite viata . Acele lucruri care candva te faceau sa trasari , acuma sunt doar simple obiecte , iar acele persoane alaturi de care ai inceput sa descoperi o luma vasta a sentimentelor sunt doar niste chipuri sterse. Cu pasi marunti pasesti inapoi in viata ta , si totusi ,te intrebi, sa fi fost asta viata mea? sau este vorba de altcineva . Unele amintiri sunt prea vii ca sa fie vorba de altcineva . Deci asta totusi a fost viata ta pana acum ,  trecutul a fost scris deja , iar acum nu ti-a  ramas decat sa scrii un nou trecut pentru un nou viitor .

Prezent  


  Acum , aceasta clipa este prezentul tau . Acum si
doar acum poti iubii asa cum vrei sa ti minte toata viata , sa faci ceva ce ti-ai dorint dintotdeauna , sa faci din viata ta ceea ce vrei sa fie . Viata inseamna sa stii sa depasesti obstacole , sa traiesti fiecare clipa, sa iubesti pe cei ce merita iubiti . Prezentul este ca o carte nescrisa unde mereu esti la prima pagina , oricat ai scrie ea nu se va umple niciodata atat timp cat vei continua sa scrii. Prezentul inseamna trecutul viitorului nostru , asa ca in fiecare zi avem sansa de a ne scrie propria istorie.





Viitor

Atat de incert si sumbru uneori incat te intrebi daca prezentul mai isi are rostul. Depinde doar de noi cum ne asternem pentru ce se va intampla inviata noastra . Intradevar unele lucruri sunt peste noi ca oameni , dar si atunci trebuie sa ne straduim sa dam tot ce avem mai bun . In fiecare clipa luptam pentru viitorul nostru . Cei ce renunta la aceasta lupta pierd totul , pierd controlul asupra propriei vieti . Un an se sfarseste dar un altul incepe imediat , intrucat la fiecare final vom gasii un nou inceput , si tot asa pana la sfarsitul cartii si dincolo de ea.

Ps:Cei trei T: Timpul pierdut , Timpul , Timpul incert.

Saratori fericite ,  
La multi ani 2010  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va parerea !