miercuri, 11 noiembrie 2009

Fara ghiare :))


Uneori esti luat prin surprindere de persoane noi ce apar in viata ta. Parca universul iti spune ca trebuie sa mai ai incredere macar o data , ca de data asta va fi altfel. Exista persoane care au nevoie de ani pentru a intra in viata ta si care nici macar atunci nu pot fi capabile sa-ti castige respectul sau increderea , si persoane care au nevoie de 5 minute , un zambet larg , si un pix roz cu puf ;) :)) . Cand intr-o persoana vezi bunatate parca si trasaturile care pentru unii reprezinta defecte, devin calitati si parte din personalitatea sa. Astfel ca orgoliul devine un lucru copilaresc,inocent si in acelasi timp amuzant, mai ales cand acea persoana isi aparara ideile ca o leoaica , gata mereu sa sara cu ghiarele in fata (atat timp cat nu-si rupe unghiile :)) :P ). Atunci cand ii vei zambi acelei leoaice, cateodata o sa se transforme intr-o pisicuta blanda pe care nu ai cum sa nu o indragesti. Aceasta pisicuta va fi mereu langa tine cand vei avea nevoie de ea, numai ca intai trebuie sa treci si de leoaica. S-ar putea lasa cu zgarieturi , dar uneori merita  sacrificiul :P . Depinde de tine ;)



      Sfaturi pentru leoaica mea si pentru berbecul din mine :) .  
 


  
  * " Invata din greselile altora caci viata e prea scurta ca sa inveti din greselile tale, si probabil ii si mai putin     dureros "    

  * "Traieste fiecare clipa ,iubeste, distreaza-te, invata, fa orice vrei atat timp cat nu ajungi sa regreti mai tarziu"

  * "Fii tu bun chiar daca altii sunt rai . Fii destept ca si asa ii lumea plina de prosti . Nu-ti pierde personalitatea  caci vei pierde totul".



         "Leoaico sa ai un weekend bestial,si sa te distrezi"
         "Pisicutzo sa ai grija de tine , si sa ne vedem cat mai curand"  Eu va pup pe amandoua :* :*

  Ps:Pentru detalii cautati-o pe fata cu pliantele de la Elsa : caminele :15 , 19 (Poli) si fac. de drept  UVT :)
:*:*:*:*:*                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va parerea !