joi, 5 noiembrie 2009

Cate ceva ...

As fi curios daca inafara de mine mai exista persoane care le place sa se plimbe prin ploaie !? Uneori te poti simti singur chiar si atunci cand esti inconjurat de prieteni . Cele mai grele momente sunt acelea in care nimeni nu simte ca ai avea nevoie de ajutor , toti devin preocupati de alte treburi sau se ascund in lumea lor. Este foarte greu atunci cand cunosti pe toata lumea iar aproape nimeni nu te cunoaste cu adevarat! Dar se intampla ca si acele mici exceptii sa nu te poata ajuta. :(
A stii cat de bine te cunosti este un lucru esential , dar nu cred ca este posibil ca cineva sa se cunoasca pe deplin. Mereu suntem surprinsi de propria noatra personalitate, de repeziciunea cu care lucrurile se schimba . Persoane noi intra in viata noastra iar cand te atasezi de ele dispar la fel de repede. Nu poti fi stapan nici macar pe propriile ganduri intrucat si acestea vin si se duc . Totul ramane in urma ... timpul trece si sterge totul . Viitorul nu se arata nicicum si chiar daca nu cred in destin , ziua de maine ii intotdeauna o adevarata surpriza. Cineva mi-o spus urmatoarele cuvinte :*:* : " Pana la urma doar tu ramai " .
Lucru perfect adevar indiferent cat de adevarata ii o prietenie pana la urma se va destrama datorita timpului sau a circumstantelor . Singurul tip de relatie care poate lega doi oameni o reprezinta dragostea dar si aceasta ii din ce in ce mai rara. Traim intr-o lume materialista in care viata nu e dreapta si tocmai de aceea ar trebuii sa incercam sa devenim niste oameni mai buni . Cateodata chiar uitam cum eram in urma cu cativa ani atat de inocenti . Devenim din ce in ce mai rautaciosi , nervosi si agitati pe zi ce trece . Incepem sa mintim si sa inselam , sa ne ascundem dupa masti si alte aparente . Radem de oamenii cinstiti fara posibilitate fara sa stim ceva despre ei . De ce judecam dupa aparente ???? Raspunsul meu : Pentru ca suntem Dobitoci si trebuie sa ne schimbam . Nustiu raspunsul vostru dar incercati sa nu va mintiti singuri . Ce inseamna umanitatea sau a fii uman ??? Multa lume uita ca defapt aceasta itnrebare are si un raspuns . Romania cultiva cultura si prostia . Cei destepti mereu vor obtine puterea pe seama celor multi si ignoranti . Se spune ca "Ignoranta inseamna putere", intradevar doar ca insemna pentru cei care nu is ignoranti si stiu sa beneficieze de aceste avantaje .
In concluzie : Lasati-va mai mult condusi de sentimente , daca simtiti ca nu au disparut. Lasati interesul la o parte , uitati de bani si probleme , incercati sa va bucurati cat mai mult de clipele frumoase , iubitiva prietenii si familia .
Sfaturi pentru voi si pentru mine !

Vreau sa fiu anonim...

6 comentarii:

  1. Si mie imi place sa ma plimb prin ploaie :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai noroc .... azi ploua :P ..glumesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. ai foarte mare drepatate...numa ca lumea nu prea vrea sa se schimbe si nu stiu daca cativa oameni ar putea sa schimbe ideile unei intregi umanitatii...:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iubesc....Voi iubiti ;:)?

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va parerea !