sâmbătă, 24 octombrie 2009


Totul in jurul nostru este superficial . Nimic nu mai este natural iar emotiile aproape ca nu mai exista. Ne ascundem sub masti de farduri , sub freze extravagante si masini fitzoase. Nu poti judeca o masina fitzoasa pentru ca arata bine pt ca asta e menirea ei,dar problema este cel care o conduce. Sunteti constieti de propriile ganduri ?? dar emotii ??? 19 - 23 ani - "varsta la care oricine stie mai multe despre cum ar trebuii sa-ti traiesti viatza inafara de tine" !
Trebuie sa permitem lucrurilor sa ne fure , pentru ca asa invatzam dar nu trebuie sa ne abandonam in voia sortii pentru ca aceasta ne va face K.O.
Daca nu visezi la un lucru ii putin probabil ca il vei obtine. Trebuie sa invatzam sa visam , sa gandim sa ascultam si mai presus de toate sa traim intr-o lume de beton . Lucrurile frumoase vor exista mereu , tine doar de noi sa putem vedea partea plina a paharului. Cele mai importante lucruri in viata unei persoane sunt relatiile cu cei din jur . O persoana condamnata ii acea persoana care crede ca banii aduc fericirea . Ai nevoie de banii ca sa fi fericit mai ales ca traim intr-o societate capitalista , dar ideea ii ca nu ai nevoie NUMAI de bani . Daca nu ai un echilibru intre cariera , dragoste si sanatate nu ai nimic.

Dati-mi voi FERICIRE ca va dau eu bani .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va parerea !