miercuri, 17 decembrie 2008

Un nou rasarit :)


Bia :  "Sunt un om asa mic intr-o lume asa de mare...oare cand voi reusi sa ii inteleg secretele? Ma "nasc" la fiecare rasarit de soare, calatoresc pe razele lui calde si "mor" la fiecare apus. Oare sa fiu si eu parte din soare? Nu stiu, dar atata timp cat straluceste impreuna cu mine, incalzeste sufletul multor oameni, mangaie trupuri frante, readuce chiar si bataia inimii la cei la care inima abia mai bate. Vrei sa faci si tu la fel? Rasari impreuna cu mine, calatoreste pe razele calde de soare, mangaie si alunga tristeti ca sa nu mai existe tacere si lacrimi niciunde iar cand apui, lasa in sufletul celor din jurul tau speranta si bucuria ca maine vei rasari din nou, ca le vei calauzii pasii si ii vei veghea asa cum stii tu mai bine.
Astazi incepe o noua zi :"

Eu  (poza proprie:P)


   Cateodata raman uimit de ceea ce descopar despre cei din jur, spre exemplu nu m-as fi gandit ca unele cuvinte pot fi asa de profunde daca reusesti sa le patrunzi si totusi sunt atat de usor de citit, atat de poetic. Mi-ar placea sa-ti pot raspunde la intrebarea :"vrei sa faci la fel ? rasari cu mine .... numai ca sunt unele lucruri care ne depasesc spiritual . Unele lucruri necesita timp, ca sa le poti intelege iar uneori o singura viatza nu este de ajuns. Sunt sincer cand spun ca devin oarecum fascinat de tine datorita faptului ca esti atat de imprevizibila,creezi senzatia ca poti face ce vrei tu, a obtine orice, dai sens definitiei "Ca totul este posibil".Ieri as fi zis ca esti naiva dar lucrurile nu sunt deloc asa . Reusesti sa transpui tot ceea ce doresti si sa ascunzi ceea ce nu vrei ca altii sa afle , fapt ce inseamna ca te cunosti destul de bine. Eu inca ma descopar . Oare ar fi frumos sa nu mai existe lacrimi ???? Oare nu sunt necesare pentru a ne face mai puternici ??? Important ii sa invatzam din insuccese. De noi depinde totul si intradevar putem descoperii impreuna aceste lucruri daca vom reusii sa le intelegem .  Toti suntem oameni mici intr-o lume mare, nedreapta si uneori dura, dar asta este viata in esenta ei , putem sa ne dam batuti sau putem cum spuneai si tu sa lasam " in sufletul celor din jurul tau speranta si bucuria ca maine vei rasari din nou".
    Fragmentul tau ma impresionat profund , sper ca o sa scrii mai des. Ai talent si o viziune clara aspupra lucrurilor ......

P.S: ...nu voi face public acest articol .... unele lucruri vor ramane intre noi ;)  :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va parerea !